Kleuterklassen

GFS De Beverboom kiest bewust voor kleinschaligheid om interactie tussen iedereen op school mogelijk te maken en zo een coöperatieve gemeenschap te vormen. In de praktijk vertaalt zich dit in een capaciteit per leefgroep die maximale klasondersteuning garandeert binnen een werkbare leefgroep. Concreet betekent dit voor de kleuterschool 16 peuters of kleuters per geboortejaar.
Onze school kiest om te werken met klas-uniek dit wil zeggen kleuters van onthaalklas tot en met 3de kleuterklas zitten samen in de klas.

Lagere school klassen

GFS De Beverboom kiest bewust voor kleinschaligheid om interactie tussen iedereen op school mogelijk te maken en zo een coöperatieve gemeenschap te vormen. In de praktijk vertaalt zich dit in een capaciteit per leefgroep die maximale klasondersteuning garandeert binnen een werkbare leefgroep.
Concreet betekent dit voor de lager school 16 leerlingen per geboortejaar. We werken dit schooljaar met graadsklassen. De leefgroepen zullen er volgend schooljaar anders uitzien( nl. afhankelijk van aantal ingeschreven kinderen op 1 september 2020).